SZAKÉRTŐI TANÁCSOK
Üdv, a tudatos bőrápolás világában! Kozmetikusként tudom, hogy nagyon nehéz kiszűrni a valós és működő bőrápolási tanácsokat a rengeteg csodaszer, és a sok-sok tartalom közül, melyekkel nap, mint nap találkozhatsz. Épp ezért hoztam létre ezt a szakértői oldalt, ahol minden fontos bőrápolási kérdésre választ kaphatsz. Ha mégsem, keress meg mailben és segítünk.
Kezdjük az alapoknál!
Tudod, milyen a bőrtípusod? Különbséget tudsz tenni bőrtípus és bőrpobléma között? Ha nem, akkor katt ide és mutatok egy praktikát, amivel pontosan meghatározhatod az alapokat.
Soha nem volt annyira fontos a fényvédelem, mint mostanában. Ha bizonytalan vagy, hogy mi alapján válassz naptejet és hogyan ápold a bőröd nyáron, olvasd el szakértői cikkeinket, hogy a nyári selymes napsugarakat az előnyödre tudd fordítani és ne a leégés és a bőröregedés legyen az eredmény.
Kívánok nagyon szép nyarat
Bartha Csilla COLO tulajdonosa és vezető kozmetikusa
Mit tegyél is mit NE, ha leégett a bőröd
Mire figyelj a nyári arcápolásodkor?
Mit kell tudnia a naptejednek?
Amit a faktorszámról tudnod kell
Hogyan készítsd fel a bőröd a napozásra?
Babaápolási 1X1 - hogyan óvhatod meg a kicsik érzékeny bőrét nyáron?
A retinol fényérzékenyít így nyáron, tavasszal már nem szerencsés használni, helyette inkább bakuchiolt használd, miért, olvasd el
Sokszor írtam már róla, hogy mennyire fontos az antioxidáns a bőrödnek. A bőrápolás során hatékonyságban és fontosságban szinte megelőzi a hialuront és az összes felkapott hatóanyagot, ezért érdemes egy kicsit jobban megismerned, ha fontos számodra, hogy a bőröd minél tovább megőrizze a fiatalosságát.
Az ősz a szőlő és az áfonya időszaka. Mind a kettőt imádom. Mindkettőnek magas az antioxidáns tartalma, a C-vitamin, a B-vitamin, és a bioflavonoid tartalma. A vörös szőlő még magas resveratol tartalommal is bír, ami az egyik legnépszerűbb anti-agening hatóanyag. Mostanában a reggeli zabpelyhes turmixom fő összetevője. De kerülhet saliba, sütibe, vagy akár húsok mellé is. És természetesen a bőrápolásban is bevetem.